Ecster

Ecster är ett helägt dottebolag till Handelsbanken. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för alla kanaler. Ecster finns lokalt representerade i hela landet och har huvudkontoret i Stockholm.

Ecster
Ecster
Reseförsäkring med avbeställningsskydd
När du handlar med ditt Ecster-kort får du bonuspoäng på varje krona. Poängen kan du sedan handla produkter och upplevelser för i Ecsters bonusshop. Du kan också välja att donera dina bonuspoäng till Rädda Barnen, Barncancerfonden eller Sjöräddningssällskapet. Poängen är giltiga i två år. Man kan max få bonus för köp upp till 100 000 kr per kalenderår.
Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår när du betalar minst halva resan med kortet. Försäkringen kompletterar skyddet du har genom din hemförsäkring.
 • Ingen årsavgift
 • Bonuspoäng på allt du handlar med kortet
 • Bonusen kan endast användas i Ecster bonusshop
Ecster
Årsavgift 0 kr
Maxkredit 100 000kr
Upp till60 dagar räntefritt
Därefter ränta 13.82 %
Välj detta kort
Sjöräddnings-sällskapet
Reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar resan med kortet
0,5% av allt du handlar med kortet bidrar till att hjälpa Sjöräddningssällskapet- en ideell organisation som är med vid 80 procent av all sjöräddning i Sverige.
Reseförsäkringen med Avbeställningsskydd, försening av allmänt färdmedel, försenat bagage, självriskskydd, golfförsäkring, HIO-försäkring, självriskskydd för hyrbil utomlands, skidförsäkring
 • 0,5% av alla köp med kortet går till Sjöräddningssällskapet
  Sjöräddnings-sällskapet
  Årsavgift 245 kr
  Maxkredit 100 000kr
  Upp till60 dagar räntefritt
  Därefter ränta 12.22 %
  Välj detta kort