Kategorier
Filter

Filter

Shoppingkort

Shoppingkort

Vi har jämfört - våra toppkort inom shopping ger dig mer för pengarna! Med shoppingkort menar vi de korten som ger dig bonuspoäng, ”cashback”, eller riktigt bra rabatter för varje köp du gör med kortet.

Bonuspoäng

Vissa kort har samarbeten med olika butikskedjor (t.ex. Coop, Norwegian, Shell, SAS) och ger dig möjlighet att återinvestera poängen i deras kedja för bra värde, tex flygresor eller matköp.
Något att tänka på här är att du oftast inte får poäng hos konkurrenter, som tex hos bensinkorten eller flygbolagen. Men det finns även kort som inte är kopplade till en speciell kedja och erbjuder tex sin egen poängshop med olika slags produkter och upplevelser alternativt ”cashback”.

Cashback

Det är idag få kort som erbjuder pengar tillbaka på kortköpen rakt in på kontot. Det som oftast erbjuds är att bonusen kommer i form av en check som du kan växla in i butik.
Bonusen för dessa kort ligger mellan 0,3%-1% av dina köp oavsett vart du handlar. Men det finns vissa begränsningar för bonusen. Hos de flera kortaktörer får du inte bonuspoäng när du köper tex spel eller tobak.

Vilket shoppingkort skall du välja?

Är du väldigt trogen en kedja, tex en viss matkedja eller flygbolag så sparar du mest pengar på att även ha deras kreditkort. Större kedjorna erbjuder ofta medlemskort med bonus, men med deras kreditkort får du ofta dubbel bonus.
Men handlar du på flera olika ställen och framförallt olika produkter som bensin, mat och flygbiljetter med kortet? Då tjänar du på att välja ett kort som du får bonus på alla dina kortköp vart du än handlar.

*Glöm inte att se efter vad årsavgiften är, det finns bonuskort som erbjuder gratis årsavgift eller iallafall första året gratis!

Hej 

Baserat på dina uppgifter har vi tagit fram de främsta korten för dig i listan nedanför.

Vilka kort kan just du få?

kr

Inga resultat

Prova att ändra på dina filter för att se kort som matchar