Bank Norwegian

Företaget ägs av Norwegian Finans Holding ASA som är noterat på Oslo Børs. Bank Norwegian startade driften i november 2007 och erbjuder blancolån, kreditkort och depositionskonton (räntekonton), till kunder via internet, på den nordiska marknaden. Banken startade sin verksamhet i Sverige i maj 2013. I december 2015 lanserade banken blancolån samt depositionskonton i Danmark och Finland. Även ett kreditkort lanserades i samarbete med flygbolaget Norwegian.

Bank Norwegian ska, med hjälp av teknologi och innovation, förse sina kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Du ska alltid ha tillit till att du får en av marknaden bästa villkor som kund hos Bank Norwegian!

Kort

Banken erbjuder sedan juni 2016 ett kreditkort som heter Norwegiankortet. Kortet togs fram i samarbete med flygbolaget Norwegian, ett kombinerat kreditkort och stammiskort (frequent flyer-kort) som erbjuder bonuspoäng för varje spenderad krona.

Bank Norwegian
Norwegian-kortet
Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Att använda Norwegian-kortet är det snabbaste sättet att tjäna CashPoints i Norwegians fördelsprogram. Du får CashPoints, upp till 4 % intjäning på Lowfare-biljetter med flygbolaget Norwegian
10 % intjäning på Flex-biljetter med flygbolaget Norwegian.

Dessutom får du 0,5 % intjäning av cashpoints vid alla andra varuköp som kläder, möbler, elektronik och kioskvaror upp till 100 000 SEK per kalenderår.*
(Över 100 000 SEK fortsätter intjäningen med 0,5 % vid köp i dagligvaruhandel, bensinstationer och vid köp med utländsk valuta)

Tyvärr kan du inte har ett extrakort kopplat till samma konto.
*Ingen intjäning av CashPoints vid köp hos andra flygbolag

På alla köp får du 0,5% tillbaka i cashpoints. När du har sparat ihop CashPoints kan du använda dem för att köpa flygresor. Då är 1 CashPoint = 1 krona (NOK).


Reseförsäkring och avbeställningsskydd.


Ingen avgift för kontantuttag i Sverige eller utomlands. Alltså så länge du endast använder kreditkortet till att genomföra direktköp/varuköp och bankomatuttag samt betalar in hela din skuld till förfallodatum, så tillkommer ingen ränta eller extra avgifter.
 • Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands
 • Ingen årsavgift
 • Bonus på alla köp (förutom andra flygbolag)
 • Bonusen (cashpoints) kan endast användas i Norwegians reseshop
Norwegian-kortet
Årsavgift0 kr
Maxkredit100 000 kr
Upp till45 dagar räntefritt
Därefter ränta19.99 %
Välj detta kort
Norwegian Lån
 • Upp till 600 000 kr i lån
 • Snabb process
  Norwegian Lån
  Uppläggningsavgift399 kr
  Belopp5 000 -600 000 kr
  Ränta mellan6.99% -22.99%
  Välj detta lån