Malin Lundin är en erfaren skribent för Kortio med en stark bakgrund inom journalistik och finans. Hon har en examen i journalistik från Lunds universitet och har tidigare arbetat för flera stora tidningar och finansiella publikationer, inklusive Dagens Industri.

Malins erfarenhet som journalist har gett henne en unik förmåga att granska, analysera och kommunicera komplex information på ett lättförståeligt sätt. Hennes expertis inom finansiell journalistik gör henne till en mycket värdefull resurs för Kortio och dess läsare.

Som skribent för Kortio är Malin ansvarig för att skriva objektiva och informativa artiklar om kreditkort och andra finansiella produkter. Hon har en förmåga att identifiera trender och förändringar på marknaden och ger läsarna värdefulla insikter och råd som kan hjälpa dem att fatta välgrundade beslut när det gäller sina ekonomiska behov.

Malin är också en skicklig kommunikatör med en stark skrivförmåga. Hon är van vid att arbeta med strama deadlines och att producera högkvalitativt material snabbt och effektivt. Hennes förmåga att hantera flera projekt samtidigt och att organisera information på ett logiskt och lättförståeligt sätt är ovärderlig för Kortio.

Sammanfattningsvis är Malin Lundin en erfaren skribent för Kortio med en stark bakgrund inom journalistik och finans. Hennes förmåga att granska, analysera och kommunicera komplex information gör henne till en värdefull resurs för Kortio och dess läsare.

Granskade artiklar

Undvik privata utlägg med företagskort

Att undvika privata utlägg för företagets räkning är inte bara en fördel för företagets ekonomi, utan det är i många fall även en stor lättnad för de anställda. Genom införandet av företagskort är det möjligt att avskaffa de krångliga processerna kring utlägg, vilket direkt bidrar till att förbättra det ekonomiska välbefinnandet för medarbetare. Nedan djupdyker vi i fördelarna med att skaffa företagskort för att undvika att medarbetarna behöver lägga ut egna pengar för företagets behov.

Publicerad 4/4/2024
Han har haft Amex Black i 3 år – Vilka är fördelarna?

Amex Black är ett unikt premiumkreditkort som det bara går att ansöka om via privat inbjudan från Amex. Kortio har träffat en man som lyckades få kortet 2020. Hur fick han kortet? Vilka krav har Amex och hur upplever han förmånerna?

Publicerad 12/4/2023
Kreditkostnader och levnadskostnader

Publicerad 8/17/2023
Lounge on the go: Så fungerar det

Lounge on the go erbjuder färdiga måltider att ta med på flyget eller tåget - en perfekt lösning för resenären på språng. Finns tillgängligt på utvalda flygplatser och tågstationer för Amex Gold och Platinum-kortinnehavare som gör det möjligt att du kan njuta av en lugn måltid oavsett var du befinner dig.

Publicerad 6/19/2023
Visa vs Mastercard

De allra flesta svenskar har minst ett Visa eller Mastercard men få känner till vad som är skillnaden mellan dessa kort. Faktum är att skillnaden är väldigt liten, så liten att den inte har någon betydelse för den vanliga konsumenten. Visa och Mastercard är nämligen inte de som ger ut kreditkorten och som bestämmer över kortens avgifter och egenskaper, de är endast leverantörer av den infrastruktur som behövs för att en kortbetalning ska fungera. I denna guide får du lära dig mer om vad Visa och Mastercard gör och vad som är skillnaden emellan dem!

Publicerad 5/30/2023