Lozan Hamid är en begåvad ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg och en viktig resurs för Kortio, med en imponerande bakgrund inom kreditbranschen. Med erfarenhet av finans, privatekonomi och rådgivning har Lozan utvecklat en stark förståelse för ekonomisk planering och kredithantering.

Lozans utmärkta analytiska förmåga och skicklighet att skriva högkvalitativa artiklar gör henne ovärderlig för Kortio. Hon kan snabbt tolka komplexa ekonomiska data och förvandla dem till insiktsfulla och lättbegripliga artiklar för läsarna. Dessutom ansvarar Lozan för att uppdatera och underhålla Kortios kortdata, vilket säkerställer att informationen alltid är korrekt och uppdaterad.

Under studietiden har Lozan kunnat bygga på sin expertis genom att arbeta inom kreditbranschen och få praktisk erfarenhet av att hantera kundernas behov och förväntningar. Denna erfarenhet, kombinerad med ett starkt akademiskt engagemang, gör Lozan till en mycket värdefull resurs för både kollegor och kunder.

Lozan visar en unik förmåga att analysera och förstå komplex ekonomisk information och är en skicklig kommunikatör som kan presentera insikter på ett lättförståeligt sätt. Som en passionerad och engagerad individ är Lozan alltid angelägen om att förbättra sina färdigheter och hålla sig à jour med de senaste trenderna och förändringarna inom kreditbranschen.

Sammanfattningsvis är Lozan Hamid en begåvad ekonomistudent med en lovande framtid inom kreditbranschen. Med en stark grund i finans, privatekonomi och rådgivning samt en imponerande analytisk förmåga kommer Lozan att fortsätta vara en viktig resurs för Kortio och dess läsare genom att bidra till att hålla innehållet uppdaterat och relevant.

Senaste artiklarna

Amex uppdaterar villkoren den första december 2023

Från och med den 1:a december 2023 kommer färre gratis extrakort kunna beställas av de som använder Amex Elite eller Amex Premium. Samma datum kommer även förändringar ske i förmånsprogrammet ”Dining by Amex”.

Publicerad 10/2/2023
Intervju med användare av Refunder Pay

Anders och Carolina är nöjda användare av kreditkortet Refunder Pay. De hittade kortet genom att göra kreditkortstestet på Kortio och kan rekommendera både Refunder och Kortios test till andra som letar efter ett passande kreditkort.

Publicerad 7/10/2023
De reste gratis till Miami - Tack vare SAS Amex

Hur långt kan man flyga för bonuspoäng som tjänas in under ett år? Anton, en av Kortios besökare, testade och berättar här om hans poängsamlande och hur det tog honom, och en vän, till Miami.

Publicerad 5/25/2023
Detta är SEKKI

SEKKI står för Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation och har utvecklats för att ge konsumenter tydlig information om olika kreditprodukter och deras kostnader. SEKKI-blankett är dokumentet som ger detaljerad information om en specifik kreditprodukt och dess villkor, inklusive räntor, avgifter, lånebelopp, löptid och andra relevanta uppgifter.

Publicerad 4/20/2023
Är betalningar i Sverige säkra?

Sveriges betalningsmetoder är generellt säkra och tillförlitliga. Enligt en betalningsrapport från Riksbanken har året 2022 har präglats av få avbrott i den viktiga betalinfrastrukturen och antalet kortbedrägerier är förhållandevis lågt. Dessutom finns det flera alternativa sätt att genomföra betalningar, vilket ökar motståndskraften mot störningar. Vid omfattande störningar kan offlinebetalningar bli en avgörande faktor för att säkerställa fortsatta betalningar och öka motståndskraften ytterligare.

Publicerad 3/15/2023