Curve skickade nyligen ut mail till alla sina kunder och kortinnehavare att de kommer avsluta förmånsprogrammet Curve Reward den 9:e mars 2023. Med Reward-programmet kunde man som kortinnehavare få rabatt hos utvalda butiker genom Curve-appen. 

Anledningen till att lojalitetsprogrammet stängs ner är för att det inte levt upp till den “standarden du borde ha fått och förtjänat från oss” (översatt från engelska). Om det beror på att inte tillräckligt med kunder utnyttjat erbjudandena eller om de inte har lyckats få tillräckligt intressanta erbjudanden låter vi vara osagt. I dagsläget är det endast möjligt att få cashback hos ASOS och Homeroom om man är kund i Sverige.

Företaget skriver i sitt mail att de jobbar på att ta fram ett nytt och bättre förmånsprogram, exakt hur det kommer se ut och när det kommer att lanseras framgår dock inte.

Ingen ny cashback efter 9:e mars

Kunder som har utnyttjat ett Rewards-erbjudande men ännu inte fått sin cashback utbetald kommer att få det, men från den 9:e mars är det inte längre möjligt att få ny cashback och Rewards-fliken i appen kommer att tas bort. Utnyttjade Rewards-erbjudanden kan vara “Pending” i upp till ca en vecka innan återbäringen sätts in på kontot.

Du kan fortfarande få cashback med Black och Metal

Om du har Curve Black eller Curve Metal kommer du fortfarande att kunna få 1 % cashback till valfria butiker. Med Curve Black får du välja 3 butiker och med Curve Metal 6 butiker från listan du hittar på Curves webbplats.

Förändringarna gäller alltså endast Curve Rewards i appen.

Author Håkan

Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.

Publicerad: 2023-02-24 Senast uppdaterad: 2023-05-03