Håkan är en rutinerad skribent på Kortio som ligger bakom många recensioner, artiklar och guider på webbplatsen. Han har studerat psykologi, IT-system och språkvetenskap vid Göteborgs Universitet och har en tvärvetenskaplig kandidatexamen.

Håkan är noggrann i sitt arbete och ser till så att informationen både är faktagranskad och enkel att ta till sig. Han förstår att det är viktigare att förhålla sig objektiv och saklig när han förmedlar information. Håkan är intresserad av både privatekonomi och resor så kreditkort med reseförmåner och bonusprogram är av extra intresse. Att han skriver om ämnen som intresserar honom gör att artiklarna både blir bättre och mer intressanta.

Håkan fortsätter att förbättra och förfina sin skrivprocess, och ser till att all publicerad information är korrekt och objektiv, men samtidigt lätt att ta till sig för besökarna. Håkan är också mycket intresserad av fintech och neobanker och har skrivit flera artiklar om dessa ämnen på Kortio. Han är fascinerad av hur teknologi har förändrat bank- och finansbranschen och hur neobankerna har revolutionerat sättet vi hanterar pengar på, inte minst vad gäller betalkort och banktjänster.

Sammanfattningsvis är Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.