Nordea och Collector har genom ett samarbete med Meniga Rewards tidigare erbjudit sina kortinnehavare  med debet- eller kreditkort möjligheten att få cashback. Denna tjänsten tas nu bort från 13 februari 2023 då det inte längre är möjligt att koppla kortet till Meniga och få återbäring på kortköpen.

Så fungerar Meniga Rewards cashback

Meniga Rewards är en app dit du kopplar ditt kreditkort eller debetkort. Du laddar först ner appen som finns tillgänglig i både App Store och Google Play, sen lägger du till ditt betalkort med stöd för Meniga i appen.

I appen hittar du sen alla aktuella cashback-erbjudanden. Många svenska stora butikskedjor har koppling till Meniga som Lyko, Nelly, Vapiano, Max hamburgare och Intersport. Ju mer du använder ditt anslutna kort desto mer erbjudanden får du tillgång till. Dina erbjudanden du får är personliga och det lönar sig att använda kortet eftersom du får bättre deals ju mer du handlar.

Du kan sen antingen välja att få pengarna överförda till ditt bankkonto eller skänka den insamlade cashbacken till välgörenhet. Väljer du överföring till ditt bankkonto har du pengarna på kontot inom två veckor.

Lozan Hamid

Lozan Hamid är en begåvad ekonomistudent med en lovande framtid inom kreditbranschen. Med en stark grund i finans, privatekonomi och rådgivning samt en imponerande analytisk förmåga kommer Lozan att fortsätta vara en viktig resurs för Kortio och dess läsare genom att bidra till att hålla innehållet uppdaterat och relevant.

Publicerad: 2023-01-24 Senast uppdaterad: 2023-05-03