Kategorier
Filter

Filter

Bensinkort

Vilket bensinkort är bäst?

Kör du mycket bil? Då bör du skaffa ett bensinkort som ger dig bonus på alla tankningar och dessutom på alla övriga köp.

De flesta personer i Sverige tankar på en och samma bensinstation - den närmast hemmet eller arbetet. Bensinmackarna gör dock mycket för att behålla dig som kund och erbjuder både medlemskort och kreditkort med många erbjudanden och rabatter. Du kanske redan idag har ett medlemskap på din vanliga mack, men för att verkligen få tillbaka maximalt från ditt tankande borde du även skaffa ett kreditkort.

En stor fördel med bensinkort som är kreditkort är att de allra flesta erbjuder gratis årsavgift. Dvs kortet kostar dig inte någonting så länge du betalar din faktura i tid och inte börjar delbetala.

Däremot finns det några skillnader på korten som gör att du kanske ska bedöma om det är mer värt att byta bensinstation såsom,

  • Större rabatt per liter
  • Högre bonus på ALLT du handlar
  • Fler rabatter och erbjudanden
  • Högre kredit och lägre ränta om du någon gång skulle vilja delbetala ett större köp
Jämföra bensinkort

Åker du alltid och tankar på den bensinstationen som ligger närmast din bostad kommer du tjäna på att skaffa ett kreditkort hos det företaget. Åker du istället lite längre sträckor med din bil kan det vara bäst att skaffa ett bensinkort ifrån någon av de kändare bensinmackarna, eftersom sannolikheten att du passerar någon av dem under din resväg är lite större än de mindre kedjorna.

Nedan listar vi bensinkorten på svenska marknaden, utvärdera vilket kort som skulle ge dig mest tillbaka både för tankningen och alla köp i vardagen.

Hej 

Baserat på dina uppgifter har vi tagit fram de främsta korten för dig i listan nedanför.

Vilka kort kan just du få?

kr

Inga resultat

Prova att ändra på dina filter för att se kort som matchar