Om Kortio

Vilka Àr vi?

Kortio bildades 2013 med mÄlet att hjÀlpa konsumenterna hitta rÀtt i den allt vÀxande kreditmarknaden. Vi Àr oberoende kreditförmedlare som Àr fristÄende frÄn kort-och lÄneinstitut. Kortio och alla vÄra samarbetspartners stÄr under Finansinspektionens tillsyn och har tillstÄnd att bedriva kort- och lÄneförmedling.

Med lÄng erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjÀnster med internet som utgÄngspunkt förmedlar vi din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut. LÄt oss först hjÀlpa dig hitta rÀtt kort för din ekonomiska situation och livsstil.

Varför kort?

Kreditkort Àr bra!

Vi pÄ Kortio.se tycker att fler borde förstÄ fördelarna med att anvÀnda kreditkort, och framförallt hitta ett kort som Àr anpassat för just dig. Vi vet att det Àr en Äsikt som sticker ut lite, dÀrför vill vi presentera nÄgra bra argument för vÄr Äsikt,

- Betalar du med kreditkort sÄ kan du fÄ upp till 60 dagars rÀntefri kredit. En del kort har dessutom ingen Ärsavgift, sÄ du lÄnar pengar av banken- gratis!

- Betalar du din resa med kreditkort Àr du försÀkrad med marknadens frÀmsta försÀkringar och avbokningsskydd. Slipp köpa en ny försÀkring för varje resa du bokar, det ingÄr i kortet!

- MÄnga kreditkort ger dig ÄterbÀring nÀr du betalar med kreditkortet. Du fÄr alltsÄ tillbaka pengar pÄ allt du köper!

Det finns flera fördelar som du kan upptÀcka om du börjar jÀmföra kreditkortens villkor. Det Àr tyvÀrr nÄgot av en djungel att hitta rÀtt kort för dig bland Sveriges alla kreditkort. DÀrför har kortio.se gjort det enklare för dig som kund med vÄr sammanstÀllning av alla korts villkor pÄ ett och samma stÀlle. Dessutom kan du ansöka om kortet du vÀljer direkt pÄ kortio.se!

Finns det inga nackdelar med kort?

Jo, sÄ klart. Varje mÄnad kommer en rÀkning som du mÄste betala, den kommer du inte undan. Men om du har valt rÀtt kort och betalar din rÀkning i tid sÄ finns det bara fördelar. Om du inte betalar hela din rÀkning pÄ en gÄng har du möjlighet att dela upp betalningen, men dÄ fÄr du betala rÀnta pÄ kvarvarande belopp.

Har du frÄgor till oss?

Maila oss gÀrna pÄ kundservice@kortio.se