Senaste artiklarna

Högre årsavgift för SAS EuroBonus Mastercard Premium

I ett mail till kortinnehavare av SAS EuroBonus Premium anges att kortets årsavgift höjs från och med den första maj i år. En höjning som sker på grund av högre kostnader för bonusprogrammet.

Publicerad 2/14/2024
Kort med budgetfunktion

Publicerad 1/16/2024
DNB kort läggs ned

Publicerad 1/10/2024
Vad är SAS EuroBonus?

Genom det kostnadsfria rese- och upplevelseprogrammet SAS Eurobonus samlar du smidigt bonuspoäng på flygresor, övriga reserelaterade tjänster och shopping. Din intjänade bonus kan du sedan använda hos SAS eller flygbolagets samarbetspartners. När du har blivit medlem i lojalitetsprogrammet kan du enkelt börja tjäna poäng och njuta av spännande erbjudanden på momangen. Du tjänar Baspoäng genom att flyga med SAS, Widerøe eller flygbolag inom Star Alliance. Extrapoäng tjänas in via SAS omfattande partnernätverk inom exempelvis hotell, biluthyrning och shopping. Det är smidigt att bli medlem i SAS Eurobonus, såväl med eller utan kreditkort. Som medlem i SAS EuroBonus tjänar du poäng på allt du gör – inte bara när du flyger. Förlora ingen tid, bli medlem i SAS Eurobonus nu och tjäna poäng på dina jul- och nyårsresor. Senare kan du njuta av fler resor, uppgraderingar och andra roliga upplevelser för dina intjänade poäng.

Publicerad 12/8/2022
Så hanterar svenskarna sin ekonomi i kristider

Under juni och juli månad undersökte Anyfin hur den svenska folkhälsan påverkas av den tuffa ekonomiska situationen med skyhög inflation, stigande räntor, el- och gaspriser. YouGovs analysinstitut står bakom undersökningen som baseras på intervjuer med 1010 svenskar i åldrarna 18-54 år. Urvalet är representativt för befolkningen enligt Statistiska Centralbyråns idealbedömning utifrån faktorer som kön, geografisk plats och ålder. Enligt prognoserna står vi inför en mångårig lågkonjunktur och elpriser som förväntas bli högre under vintern. Den pågående krisen i världen är den främsta orsaken till att vi förutspås gå in i en ekonomisk kris, samtidigt härjar den kravfyllda julhandeln omkring oss med ännu större hål i plånboken som påföljd. Det är inte bara kostnaderna för el- och gas som stiger, även priserna på bränsle och livsmedel har skjutit i höjden.

Publicerad 12/1/2022