Kortio tipsar

Topplista gratis kreditkort 2019

Kortio
2018-11-23

Avgifter för ett kort varierar en hel del på marknaden. Vissa erbjuder tex alltid gratis årsavgift och andra första året gratis, ett bra sätt att kunna prova på och se om kortet passar dig och din ekonomi. Sen finns det andra avgifter som valutapåslag, delbetalningsavgift (som fakturaavgift när du väljer att delbetala) och uttagsavgifter som kan påverka kostnaden för kortet. Detta är avgifter som finns både på vanliga bankkort och kreditkort. Kortio har satt ihop en topplista över kreditkort som erbjuder dig gratis årsavgift och andra fördelar som många bankkort inte kommer i närheten av.

Shell Mastercard

Detta bensinkort har alltid 0 kronor i årsavgift och erbjuder även 0,5% kontant bonus på alla dina köp. Bonusen betalas ut fyra gånger per år i form av en värdekupong som du antingen kan lösa in mot kontanter, eller handla för direkt på shellstationer.

Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår utan extra kostnad

✔️ 0,5% bonus på alla köp och rabatt på drivmedel*

✔️Upp till 100 000 kr i kredit

✔️0 kr årsavgift

*Ingen bonus för betalningar via tjänsten Betalo, samt inköp av drivmedel eller inköp på konkurrerande bensinstationer i Sverige.

Collector Easyliving

Detta kort är avgiftsfritt första året om du ansöker på kortio.se och är ett av få kort som erbjuder gratis valutapåslag när du använder kortet utomlands.

Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår utan extra kostnad

✔️Gratis Evenemangsförsäkring och leveransförsäkring när du handlar på nätet

✔️Inget valutapåslag utomlands ✔️Maxkredit 100 000kr

Unik kampanj: Collector bjuder på första årsavgiften (195 kronor) när du ansöker här

Bank Norwegians VISA

Norwegian erbjuder detta VISA kort helt utan årsavgift och utan uttagsavgift (normalt mellan 2-4% på beloppet) ✔️ Ingen uttagsavgift oavsett var i världen du tar ut pengar (Valutapåslaget är dock 1,75 procent)

✔️Ingen årsavgift ✔️ Bonuspoäng (sk cashpoints) vid alla varuköp som kläder, möbler, elektronik och kioskvaror.

Circle K Mastercard

Circle K Mastercard har alltid gratis årsavgift och du får 0,3% bonus på alla andra köp. Tankar du över 1 000 liter/år får du 1% bonus på drivmedel.

✔️ Gratis försäkring vid feltankning

✔️ 0.3% i bonus på alla köp du gör med kortet

✔️0 kr årsavgift