Collector Bank lanserar nu en ny färg på Easyliving!

Svart blir den nya färgen och den ersätter det orangea kortet. Sedan tidigare finns Easyliving även i färgerna Lila och Rosa, där det populäraste länge har varit det lila.

Nya färgen innebär inga förändringar i övrigt och kortet fortsätter erbjuda 0% valutapåslag, gratis årsavgift första året och bra försäkringar utomlands.

Ett tydligt exempel är Easylivings nya tillägg för hyrbil.

From 1/5 2019 ingår nu självriskeliminering på upp till 15 000 kr när kunderna hyr bil eller vespa utomlands. Alltså behöver du inte köpa till någon extra försäkring per dag så länge som du betalar hyrbilen med kortet Easyliving! Detta betyder alltså mindre stress runt bilhyrningen inför och framförallt under resan!

Riktigt snyggt kort tycker vi på Kortio och vi tippar på att det kommer segla upp som populäraste färgen inom kort!

Kortio bjuder på första årsavgiften (värde 195 kr).

Vilka är Collector Bank?

Collector bildades 1999 av Lena Apler och Johan Möller. Lena Apler som bla blivit utnämnd till ”Näringslivets mäktigaste kvinna” satt som VD för Collector mellan 1999-2014 och är idag styrelseordförande.

2003 beslutades att Collector skulle bli ett fullvärdigt kreditmarknadsbolag och erbjuda fler produkter än att endast hantera nödlidande krediter. Sedan dess har produktutbudet utvecklats i stadig takt efter marknadens behov. Idag har Collector både privatlån och kort.

I maj 2015 fick Collector sitt banktillstånd och Collector Bank introducerades på börsen i juni 2015. Collector har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och sedan 2019 även i Tyskland. Under våren 2019 lanserade Collector Bank ett inlåningserbjudande i euro till privatpersoner på den tyska marknaden. Det är ett sätt för banken att skydda sig mot för mycket valutaexponering genom att bättre matcha tillgångar mot skulder i samma valutaslag.

Author Håkan

Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.

Publicerad: 2021-12-06 Senast uppdaterad: 2023-05-03