Kortnyheter!

Ny självriskeliminering

Collector har sett över sina kunders behov under resandet och valde därefter att förbättra kreditkortet Easylivings reseförsäkring.

Flera kort förändrar sina reseförsäkringar idag för att anpassa sig efter nya trender inom resandet. Idag vill tex flera boka sina semestrar själva istället för organiserade gruppresor, men det innebär också att resan inte täcks av resebyråns gruppförsäkring och du blir mer utsatt om något går snett på resan. Vad som krävs är att du har försäkringar som täcker upp ifall något inte går som planerat för varje moment på resan och som garanterar pengar tillbaka.

Flera av dessa försäkringar ingår i många korts reseförsäkringar och ett tydligt exempel är Easylivings nya tillägg för hyrbil.

From 1/5 2019 ingår nu självriskeliminering på upp till 15 000 kr när kunderna hyr bil eller vespa utomlands. Alltså behöver du inte köpa till någon extra försäkring per dag så länge som du betalar hyrbilen med kortet Easyliving!

Kortio bjuder dessutom på första årsavgiften (värde 195 kr)!

Lozan Hamid

Lozan Hamid är en begåvad ekonomistudent med en lovande framtid inom kreditbranschen. Med en stark grund i finans, privatekonomi och rådgivning samt en imponerande analytisk förmåga kommer Lozan att fortsätta vara en viktig resurs för Kortio och dess läsare genom att bidra till att hålla innehållet uppdaterat och relevant.

Publicerad: 2021-12-06 Senast uppdaterad: 2023-05-03