Rocker

Rocker är ett fintechföretag som sedan 2017 arbetar för att erbjuda finansiella tjänster som är både enklare att använda samt mer prisvärda. Rocker erbjuder helt digitala lösningar för deras kunder vilket tillåter användare att flexibelt kunna sköta bankärenden direkt i mobilen. Rocker tror på att erbjuda smarta produkter av hög kvalité som gör livet enklare för sina kunder.

Rocker
Rockerkortet
Med Rockerkortet ingår en omfattande reseförsäkring då kortet användas för att betala din resa. Försäkringen gäller för dig och och din familj eller upp till 3 vänner. Försäkringen gäller bland annat på försenat bagage och vid försenat färdmedel.
Köp som genomförs med Rocker-kortet kan delbetalas via tjänsten "Betala saktare". Först återbetalar Rocker inköpssumman varpå sedan denna summa delbetalas under valfritt antal månader. Som minst måste 3 % av kvarvarande summa betalas varje månad.

I Rockerappen går det att se och tal del av erbjudanden hos samarbetspartners. Dessa erbjudanden inkluderar bland annat produkter såsom biltvätt och kaffe till rabatterat pris.
Betalar du din resa med kortet så ingår en kompletternade reseförsäkring som täcker dig och din familj eller dig och upp till 3 vänner.
Med kortet slipper du avgifter för valutapåslag när du använder ditt kort utomlands samt uttagsavgift.
  • - Fri årsavgift
  • - 0% i valutrapåslag
  • - Fria kontantuttag (upp till 3000kr/månad)
  • - Ingen kredit
Rockerkortet
Årsavgift0 kr
Maxkredit0 kr
Upp till0 dagar räntefritt
Därefter ränta0.00 %
Välj detta kort