1. Du kan spara 2 500 kr/resa på rätt resekort. Vi gjorde en kortjämförelse av kostnaderna kring en utomlandsresa för en familj. Vi jämförde två olika kort, ett speciellt anpassat för resa.
    Familjen på fyra personer betalade flygresan i Sverige. Boendet, restaurangbesöken samt övriga aktiviteter betalade de med kortet utomlands. Mellanskillnaden av totala kostnaden blev ca: 2 500 kronor när vi jämförde valutapåslag, uttagsavgifter, årsavgiften och kortförsäkringar. Dessutom fick familjen en återbäring på 500 kronor, eftersom det bättre resekortet gav 1% i återbäring på alla köp.
  2. Du kan samla poäng varje gång du handlar och tjäna upp till 5 000kr/år med rätt kort. En del kort ger dig bonus på upp till 5% på allt du handlar.
  3. Rätt kort ger dig marknadens bästa försäkringar när du handlar, reser eller bokar evenemang.
  4. Med rätt kort kan du dela upp stora köp på två månader utan extra kostnad. Du får alltid upp till 30-60 dagar att betala dina köp på, utan ränta! Sedan erbjuder även några kort delbetalningsplaner med flera räntefria månader.
Author Håkan

Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.

Publicerad: 2021-12-09 Senast uppdaterad: 2023-05-03