Att handla online har aldrig varit mer lönsamt: Refunder och deras kort Refunder Pay har den största cashbacktjänsten på Sveriges kreditkortsmarknaden idag, med sina 0.5-2% återbäring på alla dina köp – överallt! Refunder Pay cashback på allt du handlar, både i fysisk butik och online. Ju mer du handlar med kortet, desto mer pengar får du tillbaka! I den här guiden kan du läsa mer om Refunder Pays cashbacktjänst och hur du använder den för bästa möjliga shoppingupplevelse.

Hur använder jag Refunder Pay?

  1. Registrera ett konto 
    För att använda Refunder Pay och ta del av cashbacken så behöver du först skapa ett konto. Detta är kostnadsfritt och görs på Refunder.se. Det enda som krävs är en e-postadress! 
  2. Handla som vanligt 
    När du fått ditt kort och registrerat ett konto så börjar det roliga, nämligen shoppingen! Du handlar alltså i princip som vanligt och eftersom Refunder Pay är ett kreditkort med cashback, får du pengar tillbaka på alla köp. Du kan dessutom registrera dig för att få ytterligare cashback via Refunder. Detta gör du genom att gå till någon av de 1000 anslutna butikerna via appen eller loggar in på refunder.se. På så sätt kan Refunder få provision av butiken, som de sedan delar med dig. Smidigt och enkelt! 
  3. Få pengar tillbaka!
    När du handlat så kommer du kunna se din cashback via ditt konto på refunder.se. När du nått 100 kronor i cashback har du möjlighet att ta pengarna till ett bankkonto!

Vilka butiker är anslutna till Refunder? 

Med tusentals anslutna butiker så kommer du garanterat hitta några av dina favoriter som du vanligtvis handlar på – men kanske hittar du nya ställen att shoppa på. Butikerna täcker de allra flesta kategorier. Du finner 12 underkategorier, däribland skönhet, barn, elektronik, nöjen och resor. Du kan även hitta diverse tjänster och abonnemang med bra erbjudanden!

Refunder-appen

Förutom att alla köp som sker via appen ger automatisk cashback, så kan du också ta se vilka butiker som är anslutna samt butikernas aktuella erbjudanden. Appen finns till både iOS och Android

Refunder-knappen

Är du ett fan av tillägg i din webbläsare så kan du ha användning av Refunder-knappen. Den kan du installera i Google Crome, Safari och Firefox. Refunder-knappen känner alltså av vilka e-butiker som du besöker och visar om butiken är ansluten till Refunder. Viktigt att veta är att tillägget enbart fungerar via datorn, och inte i din telefon eller andra liknande enheter. 

Hemsidan Refunder.se 

Du kan också hitta samtliga butiker som är anslutna till Refunder på hemsidan. Du kan välja mellan att gå in på respektive kategorier eller att kika på listan A till Ö, eller filtrera efter popularitet, kategorier eller högst cashback. 

På hemsidan kan du också räkna ut ungefär hur mycket cashback du kan få genom att fylla i hur mycket du spenderar på diverse kategorier månatligen. Det kan vara ett bra sätt att få en inblick i vad du kan förvänta dig när du kollar ditt cashback-konto i slutet på månaden! 

Vi intervjuade 2 användare av Refunder Pay, läs här om deras åsikter.

Refunder Pay

0.5-2%
Cashback
Rabatter
På hotell & drivmedel

Med Refunder Pay får du 0.5-2% cashback på alla köp, både online och i butik. Du kan även ta del av drivmedelsrabatt på Preem så du alltid tankar billigare. Kortet erbjuder upp till 56 räntefria dagar och flera försäkringar som skyddar dig både på resan samt när du handlar.

Author Håkan

Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.

Publicerad: 2022-06-02 Senast uppdaterad: 2023-07-10