Resurs Bank flyttar under 2024 sitt huvudkontor till nya fräscha lokaler som är mer anpassade för ett modernt arbetssätt med hybridjobb och delade kontorsutrymmen där medarbetarna både kan arbeta på kontoret eller hemifrån. Flyttlasset behöver inte gå så långt - det nya kontoret på 5 548 kvadratmeter ligger bara några hundra meter från de gamla kontoren i området Väla nordost om Helsingborg.

De nya lokalerna hyrs ut av bostadsbolaget Ikano Bostad och kommer skräddarsys efter bankens önskemål om ett “aktivitetsbaserat kontorslandskap”, något man hoppas ska främja innovation och att medarbetare mer interagerar med varandra.

Ytterligare en fördel med flytten av huvudkontoret är centraliseringen, tidigare hade Resurs tre olika lokaler som nu slås samman till en. Inflyttningen sker i juli 2024 och av Resurs över 600 medarbetare kommer ungefär 450 ha sin nya arbetsplats i det nya huvudkontoret.

Resurs Bank är en nischbank med både privat- och företagskunder. Banken erbjuder både blancolån, kreditkort och konton med sparränta. Resurs Bank har tre olika kreditkort - Classic som är ett enkelt avskalat kreditkort utan årsavgift, Resurs Gold med poäng och reseförsäkring och premiumkortet Resurs World som utöver bonuspoäng även ger tillgång till concierge service och flygplatslounger.

Lozan Hamid

Lozan Hamid är en begåvad ekonomistudent med en lovande framtid inom kreditbranschen. Med en stark grund i finans, privatekonomi och rådgivning samt en imponerande analytisk förmåga kommer Lozan att fortsätta vara en viktig resurs för Kortio och dess läsare genom att bidra till att hålla innehållet uppdaterat och relevant.

Publicerad: 2023-02-23 Senast uppdaterad: 2023-05-03