Resurs Bank släpper nytt kort!

Resurs Bank erbjuder sedan tidigare tre kreditkort, Supreme card Gold, Supreme Card World och Supreme Card Woman. Nu finns även en nykomling som ska komplettera kortutbudet, Supreme Card Classic

Det nya kreditkortet är ett avskalat och flexibelt kreditkort helt utan årsavgift. Kortet erbjuder 30-60 dagars räntefri kredit varje månad, vilket betyder att när du får hem fakturan i slutet av månaden med dina samlade köp har du 30 dagar på dig att betala utan ränta. Kortköp som skett dag 1 av fakturaperioden får du 60 dagar på dig att betala.

Med kortet har du tillgång till en kredit på mellan 10 000- 30 000 kr. En kredit som du kan välja att delbetala om det skulle behövas. Då erbjuder Resurs Bank en sex månaders räntefri period som du kan utnyttja närsomhelst under delbetalningen. Väljer du sex månaders räntefri betalning är effektiva räntan endast 4,17%.

Resurs står som ansvarig för betallösningar åt flertalet andra kort inom butik och e-handel som t.ex. Bauhaus och Mio kortet. Tanken med detta kort verkar vara att möta den typen av kunder. Konsumenten som inte vill behöva ansöka om ett nytt kreditupplägg för varje butik, utan endast vill ha ett kort med bra upplägg för delbetalning. Kortet är likt de andra Supremekorten ett Mastercard och fungerar över hela världen.

Behöver du en kredit vid olika tillfällen i livet så kan detta kortet vara bra att ha i plånboken, eftersom du inte betalar en krona när du inte använder det.

Lozan Hamid

Lozan Hamid är en begåvad ekonomistudent med en lovande framtid inom kreditbranschen. Med en stark grund i finans, privatekonomi och rådgivning samt en imponerande analytisk förmåga kommer Lozan att fortsätta vara en viktig resurs för Kortio och dess läsare genom att bidra till att hålla innehållet uppdaterat och relevant.

Publicerad: 2021-12-06 Senast uppdaterad: 2023-05-03