På appen Meniga Rewards hittar du skräddarsydda erbjudanden med cashback som utgår ifrån ditt shoppingmönster. Här får du återbäring både när du handlar i butiker och går på restaurang. Du slipper att krångla med kuponger eller begränsa dig till poängshoppar, ta bara del av spännande erbjudanden som valts ut särskilt för dig. Om du är stamkund hos vissa butiker gottgörs du för din lojalitet genom Meniga Rewards och får rena pengar in på kontot.

Så fungerar Meniga Rewards

Det första du måste göra är att ladda ner Meniga Rewards och koppla ditt kreditkort till appen. Du kan också se dina personliga erbjudanden från Meniga Rewards direkt via en bankapp om du registrerar dig för tjänsten cashback där.

Tjäna på att använda appen oftare

Om du använder appen flitigt får du fler och mer dyrbara belöningar. Dina personliga erbjudanden går att söka på efter kategori eller genom en shoppingkarta för att se vilket erbjudande som ligger närmast. 

Få pengar tillbaka eller ge tillbaka

När du shoppar får du återbäring i form av rena cash insatt på bankkontot 1-2 veckor efter inköpet. Du kan också välja att skänka din cashback till välgörande ändamål om du vill göra en god insats för klimatet. 

Cia Erander

Cia har arbetat som ekonomisk rådgivare och har en lång och bred bana som journalist och redaktör bakom sig. De senaste åren har hon även jobbat som content writer med inriktningar som finans, hållbarhet, turism, industri och livsstil.

Publicerad: 2022-11-07 Senast uppdaterad: 2023-05-03