Så fungerar TUI Cards bonus

TUI Cards bonusprogram belönar kortinnehavare med poäng för varje inköp de gör. Systemet är enkelt: för varje spenderad 100 kronor får man 1 poäng, som i sin tur är värd 1 krona. Till exempel, om du spenderar 15 000 kr, kommer du att samla 150 kr i poäng. Dessa ackumulerade poäng kan sedan omvandlas till ett presentkort från TUI. Detta kort kan användas för att delbetala kostnader för resor och andra reseprodukter som incheckat baggage eller för att få ett välkomstpaket till ditt hotellrum. En fördel med detta system är att presentkortet är giltigt i upp till 3 år, vilket ger dig flexibilitet att använda din bonus när det passar dig bäst.

TUI Cards erbjudande

Under Black Weekend-kampanjen, som sträcker sig från 24 november till jul, har du chansen att dubbla dina bonuspoäng varje helg. Det innebär att du kan börja samla in bonus för sommarens semester redan nu! Kampanjen kickstartar med dubbel bonus nu til helgen, 24 till 26 november, på alla köp. Efter denna intensiva startvecka fortsätter TUI att skämma bort sina TUI-kortinnehavare med dubbel bonus varje helg fram till jul.

Förutom att erbjuda extra bonuspoäng, inkluderar TUI-kortet en allriskförsäkring som ger ett extra skydd för dina inköp. Denna försäkring, ofta kallad "drulleförsäkring", är särskilt användbar för köp gjorda mellan 24 november och 31 december. Försäkringen täcker olyckor som kan drabba dina nyligen inköpta varor. Om något du har köpt för minst 1 000 kr blir skadat eller stulet, kan du få ersättning upp till 20 000 kr. Detta gäller för incidenter som inträffar inom 60 dagar från köptillfället. Med denna försäkring kan du känna dig tryggare när du handlar under högtidssäsongen.

TUI Card

TUI-kortet erbjuder inte bara bonuspoäng på alla inköp, som kan användas för att sänka kostnaden för dina resor med TUI, utan även extra förmåner som drivmedelsrabatt hos Preem och prioriterad ombordstigning på TUI-flygningar. Dessutom ingår en omfattande reseförsäkring, vilket ger dig trygghet under dina resor. Kortet är ett idealiskt val för den som reser ofta och söker extra fördelar och komfort.

Elin Persson är en erfaren redaktör för Kortio med en stark bakgrund inom marknadsföring och en förmåga att kommunicera effektivt med besökarna. Hon är en viktig del av Kortios redaktionsteam och är alltid redo att hjälpa besökarna att lösa sina finansiella frågor och bekymmer.

Publicerad: 2023-11-22