Är du en aktiv kund och användare av Coops poängshop? Nu har Coop gjort om deras medlemserbjudanden där det innebär ett par förändringar för dig som är kund och användare av deras poängshop.

Minskade antal erbjudanden och nya partners

En del av erbjudandena som du vanligtvis letar efter kanske inte finns just nu där de brukar utan istället kommer de att hittas i en annan form. Det betyder att antal erbjudanden kommer att minska då de som nu har försvunnit inte kommer att komma tillbaka som vanligt. 

Istället kommer du som är medlem kunna se och upptäcka nya partners och erbjudanden.

Bonuspoäng och bättre priser

Du kommer också få bonuspoäng som vanligt och andra erbjudanden så som bättre priser. Skillnaden blir att poängen sedan går att lösa in som värdecheckar samt rabattcheckar när du handlar mat i Coops butiker eller online. Det betyder att du kan använda poängen i mindre utsträckning.

Automatiserad månadsbonus

En annan nyhet som införs i och med denna ändring är att din månadsbonus aktiverar värdecheckar automatiskt med tjänsten “autoväxling”. Det innebär att du kan säga till i kassan om du önskar att checken ska användas och den manuella överföringen försvinner.

Du behöver minst 1 000 intjänade poäng för att nyttja din månadsbonus, och om du inte har det så sparas de poängen till nästkommande månad.

Malin Lundin en erfaren redaktör för Kortio med en stark bakgrund inom journalistik och finans. Hennes förmåga att granska, analysera och kommunicera komplex information gör henne till en värdefull resurs för oss på Kortio.

Publicerad: 2024-03-13