Efter nästan 10 år som Komplett Bank är det nu dags för en ny era. Banken har bytt namn till Morrow Bank och är stolta över sitt nya namn och uttryck. Namnbytet kommer att påverka det visuella, inklusive en ny logotyp, en ny design på webbplatsen och på nya kreditkort. Kundinformation, såsom mejl, kommer också att skickas från en ny avsändare med ett nytt utseende.

Som kund påverkar dock inte namnbytet dig mycket. Du behåller ditt existerande avtal, samma konto- och betalningsinformation, och dina villkor är desamma. Namnbytet är en del av bankens strategi för att utvecklas i takt med teknologiska framsteg och kundernas behov och preferenser.
Morrow Bank kommer att genomföra namnbytet i maj och kommer att se till att övergången går smidigt utan att påverka kunderna negativt. Kundservice kan för närvarande inte svara på frågor angående namnbytet, men alla kunder kommer att få nödvändig information via mejl och Mina Sidor.

Author Håkan

Håkan en erfaren och skicklig skribent på Kortio som har en bakgrund inom psykologi, IT och språk. Hans noggrannhet och objektivitet gör honom till en pålitlig källa till information för besökare, och hans intresse för ämnen som privatekonomi och resor ger hans artiklar och recensioner en extra dimension.

Publicerad: 2023-05-08 Senast uppdaterad: 2023-10-31