Northmill

Northmill grundades i Stockholm 2006. Enligt Northmill präglades marknaden då av aktörer som i onödan stängde ute en stor del av svenska befolkningen från tillgång till vardagliga finansiella tjänster. Genom att tidigt anamma den senaste tekniken förenklade Northmill vardagsekonomin för svenskarna på ett sätt som de flesta traditionella aktörerna inte kunde eller ville göra.

Idag når Northmill ut till över 350 000 kunder med sina innovativa finansiella tjänster. Northmill AB står under tillsyn av Finansinspektionen. Tillsynen är till för att säkerställa att verksamheten uppfyller samtliga krav som ställs i lagen om viss kreditgivning samt i Konsumentkreditlagen, KKL (2010:1846).

Lån

Hos Kortio erbjuder Northmill en tjänst som heter Credway. Credway är som ett kreditkort utan själva kortet. Du ansöker om en kreditgräns upp till 30 000 kr och väljer sedan hur mycket du vill ta ut. Pengarna överförs direkt till ditt konto och du betalar endast ränta på beloppet du utnyttjat. Använder du till exempel 2 000, betalar du bara ränta på 2 000, även om din kreditgräns är högre än så. Den outnyttjade krediten är helt gratis att ha.

✅ Ingen årsavgift ✅ Inga uppläggningsavgifter ✅ Inga aviavgifter

Northmill
Northmill
 • Inga avgifter
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Utbetalningar varje dag till alla banker
  Northmill
  Uppläggningsavgift0 kr
  Belopp1 000 -30 000 kr
  Ränta mellan29.33% -29.33%
  Välj detta lån