Northmill

Northmill grundades i Stockholm 2006. Enligt Northmill präglades marknaden då av aktörer som i onödan stängde ute en stor del av svenska befolkningen från tillgång till vardagliga finansiella tjänster. Genom att tidigt anamma den senaste tekniken förenklade Northmill vardagsekonomin för svenskarna på ett sätt som de flesta traditionella aktörerna inte kunde eller ville göra.

Idag når Northmill ut till över 350 000 kunder med sina innovativa finansiella tjänster. Northmill AB står under tillsyn av Finansinspektionen. Tillsynen är till för att säkerställa att verksamheten uppfyller samtliga krav som ställs i lagen om viss kreditgivning samt i Konsumentkreditlagen, KKL (2010:1846).

Lån

Hos Kortio erbjuder Northmill en tjänst som heter Credway. Credway är som ett kreditkort utan själva kortet. Du ansöker om en kreditgräns upp till 30 000 kr och väljer sedan hur mycket du vill ta ut. Pengarna överförs direkt till ditt konto och du betalar endast ränta på beloppet du utnyttjat. Använder du till exempel 2 000, betalar du bara ränta på 2 000, även om din kreditgräns är högre än så. Den outnyttjade krediten är helt gratis att ha.

✅ Ingen årsavgift ✅ Inga uppläggningsavgifter ✅ Inga aviavgifter

Northmill
Northmill-kortet
Inga försäkringar ingår
Cashback
2% cashback på all din shopping!*
Din cashback sätts in på ditt konto i början på varje månad för köp som gjorts under föregående månad. Undantag för cashback är kortköp relaterade till spel som till exempel casino och betting, kontantuttag och
kortköp av elektroniska pengar.

*På max 50 000 kr per år.

App
När du skaffar Northmill-kortet laddar du även ner Northmill appen som ger dig bra översikt över din ekonomi. Du får koll på alla dina köp, vad du spenderar dina pengar på och hur mycket du har kvar.
Northmill förbättrar appen hela tiden, så se till att du regelbundet uppdaterar den för tillgång till nya och spännande funktioner.

Upp till 7 veckors räntefri period
På köp och uttag som sker i början av faktureringsperioden har du sju veckors räntefri kredit och på köp och uttag som sker i slutet av perioden har du tre veckors kredit. Ränta på eventuella kortköp och uttag tillkommer på utestående skuld (nyttjade kredit) dagen efter förfallodatum.

Det är möjligt att göra kontantuttag i bankomater med ditt Northmill kreditkort. Men för närvarande är uttag begränsade till 1 000 kr per vecka (uttagsgräns).
Inget valutapåslag på resan!
 • Inget valutapåslag eller årsavgift
 • 2% cashback*
 • Begränsade automatuttag till 1000 kr/vecka
 • Ingen reseförsäkring
Northmill-kortet
Årsavgift0 kr
Maxkredit50 000 kr
Upp till50 dagar räntefritt
Därefter ränta14.95 %
Välj detta kort
Northmill
 • Inga avgifter
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Utbetalningar varje dag till alla banker
  Northmill
  Uppläggningsavgift0 kr
  Belopp1 000 -30 000 kr
  Ränta mellan29.33% -29.33%
  Välj detta lån