Euroloan

Euroloan är ett svenskt finansbolag, med rötter i Finland där de funnits sedan 2007. De ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Euroloans idé är att erbjuda bättre lån genom att använda sig av en modernare teknologi och effektivare organisation än konkurrenterna.

Koncernen har sedan 2007 hanterat mer än 700 000 låneärenden och hade 2015 en balansomslutning på cirka 50 miljoner euro. De är också stolta över att kunnat bidra till en bättre livsmiljö, de är till exempel inte bara koldioxidneutrala, utan har även lyckats reducera koldioxidutsläppen med mer än vad deras anställda genererar. Koncernen engagerar sig i flera miljöprojekt runt Östersjön.

Företaget innehar tillstånd av Finansinspektionen att tillhandahålla krediter till konsumenter och står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket.

Lån

Euroloan erbjuder hos Kortio en slags kontokredit på upp till 50 000 kr utan säkerhet. Du ansöker om ett kreditbelopp och om du blir beviljad kan du utnyttja hela beloppet på en gång. Du kan även bara ta ut en del av pengarna och ”spara” en del av krediten som då är tillgänglig för ett eller flera uttag senare, om du skulle behöva det. På det viset behöver du inte betala ränta för pengar du inte utnyttjar.

Euroloan